Mijn naam is Anne Marthe en mijn grootste drijfveer voor dit werk komt voort uit mijn eigen ervaring. Inmiddels een aantal jaren geleden had ik zo’n enorm verlangen om mijzelf echt te leren kennen, te ontmoeten, in alle facetten en door alle lagen heen. Dat betekende destijds afscheid nemen van anti-depressivum wat me meer dan 20 jaar een veilig dekentje heeft geboden.

De clou van dit verhaal is dat ik weet hoe spannend, of beangstigend zelfs, het kan zijn om te voelen, diep te voelen. Hoe aantrekkelijk de optie soms lijkt om weer in je hoofd te gaan of in de actie. Maar ook hoe enorm helpend het kan zijn als iemand je daarin kan ondersteunen. En, hoe veel het op kan leveren om daar ruimte en tijd voor te maken. Ik voel me vrijer en lichter dan ooit tevoren en, hoewel ik ook nog dipjes ken, zie ik bovenal de schoonheid en magie van het leven.

Voelen, vertragen, verzachten en aanraking. Het kwam allemaal samen in de lichaamswerk-opleiding “Touch & Awareness” van Schirin Zorriassateiny.

Niet lang daarna startte ik met een massageopleiding en inmiddels richt ik me helemaal op de Reconnecting Massage, naar Nederland gebracht door de Argentijn Javi de Gabriel.

Ik creëer een plek waar mensen zich veilig en geaccepteerd voelen, waardoor ze nieuwsgierig, open en eerlijk naar zichzelf durven zijn.