Hoe ziet het verloop van een sessie eruit?

Tijd
Een sessie duurt 60-70 minuten.

Start van de sessie
We beginnen de sessie met een kort gesprek op een stoel om te landen en om te ontdekken wat in jou leeft op dit moment. We kijken samen of er een specifieke reden of intentie is waarmee je naar de sessie bent gekomen. Hierna neem je op je buik plaats op de massagetafel in je ondergoed en met een deken over je heen.

Touch
Met mijn handen maak ik contact met jouw lichaam. Op een zachte, intuïtieve en onderzoekende manier zal ik jouw boven- en onderlichaam aanraken. Tijdens deze aanrakingen let ik onder andere op subtiele veranderingen in de ademhaling, bewegingen in het lichaam en de manier waarop het lichaam zich heeft gevormd. Ik zorg voor een veilige bedding waarin je ruimte kunt geven aan wat zich aandient tijdens de sessie. Je mag erop vertrouwen dat een sessie precies brengt wat voor jou passend is op dat moment, niet meer en niet minder.

Woorden
Tijdens de sessie zal ik je uitnodigen en begeleiden om uitdrukking te geven aan wat er door je heen gaat aan sensaties, emoties, gevoelens en gedachten. In dit samenspel van aanraking en woorden begeleid ik jou om meer in contact te komen met jouw lichaam en jouw eigen binnenwereld.

In het laatste deel van de sessie gaan we terug naar de stoel en geven we kort aandacht aan hoe het voor je was. Er wordt met opzet niet te lang nagepraat. Dit is om jou te ondersteunen om dicht bij je eigen proces en bij jouw eigen gevoel te blijven.